Egy kis előzetes...

2009. 09. 24-én újra enyém a mikrofon... és a szerkesztés is ezért aztán magam válogatom össze a témákat és a vendégeket Dr. Telkes József barátom Netszemle.hu című müsorának következő adásában.

Ha érdekel, hallgasd meg, sőt, ha van kedved telefonálj be vagy sms-ez, vagy használd a rádió honlapján elérhető üzenőfalat - ismételten 2009. szeptember 24-én 20:00 - 22:00 között!

http://radioq.hu FM 99.5 (Budapest 50 km-es körzetében)

A témák:

H1N1 hiszti... ezt a kifejezést egy levlistán használta valaki és úgy vélem teljes mértékben fedi a valóságot, ezért "elkölcsönöztem"!

Hiszti, vagyis oktalan és alaptalan feszültségkeltés - de nem csak a hatóság részéről. A másik oldal, az ellenzők is gyakran esnek abba a hibába, hogy nem megalapozott, vagy nem ellenőrzött, az esetek többségében ellenőrizhetetlen információkra hivatkozva keltenek pánikot, félelmet.

A műsor blogján tájékozódhatsz a részletekről. http://web22.blog.hu

Hívj, SMS-ez, üzenj az üzenőfalon! Hogy pörögjön kicsit a műsor...

Az adásról videofelvétel is készül, melynek vágott (válogatott) részleteit megnézheted a

Vimeo
Youtube

oldalakon. Itt belenézhetsz a korábbi adásokról készült felvételek részleteibe is!
Kellemes nézelődést.

Ha a látottakkal, hallottakkal kapcsolatban kérdésed, ötleted lenne vagy szeretnél témát javasolni, ne habozz ezt megtenni.

Irhatsz elektromos levelet: entroport(kukuc)gmail(pont)com címre, vagy kommentet ehhez a bejegyzéshez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chili.blog.hu/api/trackback/id/tr931391445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Csabai 2009.11.16. 11:42:53

Tiszteletem Mindenkinek!
Mielőtt bármiről is beszélünk az A/H1N1-ről, előbb beszéljünk a lényegről, miről is van szó? Minden magyarázatot a vírusról, mint kutató leírtam már áprilisban, ajánlatos az alábbi linken
www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=155:sertesinfluenza-ah1n1&catid=20&Itemid=12
elolvasni. Dr. Guslyás barátom véleméynét is el lehet olvasni az oldalon. Ha nem megy a www.gmrgroup.eu főoldalán megtekinthető!
Mindenkinek további jó egészséget kivánok! Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
süti beállítások módosítása