A H1N1 története erősen hasonlít egy rossz tragédiára,
ahol a rossz nyeri el a jó jutalmát, sőt még az életét is...
...majd röhög a markába!

 

David Icke: A sertésinfluenza egy átverés!
from www.vitaminszabadsag.com on Vimeo.

Javaslom iratkozz fel a vitaminszabadsag.com hírlevelére, érdemes! 

Egy rövid összefoglaló az ügy hátteréről:

    A kiemeléseket és megjegyzéseket - (zárójelben) - én szúrtam be.
    Az eredeti cikk a celiaprojekt oldalán jelent meg.
 

Mi is a sertésinfluenza?
Egy éves szezonális influenza tüneteit mutató betegség – tulajdonképpen az is.
Az egyik különlegessége, hogy a génállománya három területről tartalmaz genetikai kódot, ezek Észak-Amerika, Európa és Ázsia. (Szóval ki is a CÉLCSOPORT? - szerintem TE vagy az, és én és a gyerekeink, unokáink!)
Ha már csak ezt kicsit átgondolja egy laikus, a betegséggel kapcsolatban könnyen juthat ugyanarra a következtetésre, mint egy szakértő: ezt a vírust emberkéz alkotta, géntechnológiával állították elő.

Alapos kutatómunka után tett feljelentést az idei év első felében egy osztrák oknyomozó riporternő, Jane Burgermeister a WHO (World Health Organization), (Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete) az ENSZ, és még jó néhány kormány szintű szerv ellen, melyben a vád bioterrorizmus és szándékos népirtási kísérlet.

Az ügy fő érintettjei között vannak a Baxter és az Avir Green Hills nevű biotechnológiai üzemek is.

Jane bizonyítékokkal tudja igazolni, hogy több szálon összefonódva különféle kormányszervezetekkel, pénzintézetekkel és gyógyszergyárakkal együttműködve, laboratóriumban állították elő már a madár, és a mostani sertésinfluenzát is.

Az FBI már megkezdte a nyomozást, az eredményekről egyelőre – ahogy valószínűleg majd később sem – nem hallani. (Vajon van e világon ma egy független és megbízható szervezet, amely rendelkezik a jogosítványokkal a nyomozáshoz?)

A Baxter-t már korábban is eljárás alá vonták mert kiderült, hogy szándékosan élő vírussal fertőzött madárinfluenza vakcinát küldött Lengyelországba, mégsem került kizárás alá a mostani sertésinfluenza elleni vakcinát fejlesztő vállalatok közül. (Vajon miért is nem?)

Az ügy másik érdekessége a vakcina:
az igazi veszélyt nem is a betegség, hanem maga az oltás hordozza.
Yeni Gregorio Davila, az egyik legnagyobb mexikói kórház rezidens orvosa adott interjút még a járvány kitörésekor a BBC-nek.
Ebben fejtette ki, hogy a média nem közli az igazságot, eredménytelenül osztottak szét vakcinát az ottani teljes orvosi személyzetnek, közvetlen beoltott kollegái közül pedig ketten meg is haltak kevesebb, mint hat nap alatt, miközben mindketten megkapták az oltást.
Az igazolt halálesetek száma 200 volt, a médiában pedig hivatalosan 20-ról tudósítottak.
Több orvosszakértő is egyetért abban, hogy a jelenlegi „védőoltás” nem védelmet nyújt, hanem célzottan csökkenti az emberi immunrendszer védekezőképességét, és növeli a későbbi fertőzés esélyét, valamint a halálos megbetegedését is. Jane a dokumentumai alapján egyenesen azt állítja, hogy már a vakcinát is célzottan az immunrendszer gyengítésére fejlesztették ki, viszont mindentől függetlenül elég egyértelmű, hogy egy világméretűvé felfújt járvány óriási hasznot jelent a gyógyszergyáraknak, és a különféle kormányszerveknek egyaránt.

Magyarország itt kerül a képbe, 6 milliárd forint értékben rendeltek az ország vezetői vakcinát, miközben akkor a klinikai tesztek el sem kezdődtek még, ez 6 millió adag „oltóanyagot” jelent. „Négymillió vakcinát a legveszélyeztetettebb rétegek kapnak - a hat hónap és három év közötti gyermekek, a kismamák, a 65 éven felüliek, illetve a 60 év aluliak, akik egyéb a H1N1 fertőzést elősegítő betegségben szenvednek.” (forrás: index.hu)

Az egyik érdekessége ennek az idézetnek, hogy nincs „festőzést elősegítő” betegség.
Egy legyengült szervezet sokkal fogékonyabb az újabb betegségekre, ugyanakkor egy beteg – vagy egészséges - ember beoltása még tovább növeli ilyen esetben a fertőzés amúgy is nagyobb esélyét, valamint a szövődmények miatti halálos kimenetelt.

Viszonyításképp a mostani járványnál 94.512 megbetegedést regisztráltak, amiből a halálozások száma 429 volt. Ez csupán 0,5%-os halálozási arány, viszonyításképp az egyszerű tüdőgyulladásé 7 és 42% között mozog, maláriában pedig minden egyes nap 3.000 ember hal meg. Sertésinfluenzában az eddigi egyetlen Magyar halálos áldozat is több betegség szövődményében halt meg, ahogy világszerte szinte kivétel nélkül mindegyik halálozás több együttes betegség szövődményeinek számlájára írható.

Kiemelten fontos megjegyzés: Az elmúlt évben IGAZOLTAN
22 (huszonkettő) honfitársunk halt meg különböző gyógyszerek
állítólagos mellékhatásai következtében
N A P O N T A !!!!
Ez évi 22*365= 8080 !!!
Ez az első három halálok között szerepel!

És ezek a bejelentett, igazolt, a statisztikákban szereplő adatok.


Vajon mennyi lehet a be nem jelentett és/vagy fel nem tárt gyógyszermellékhatás áldozatok száma?

 

Ez a járvány egészségügyi szakértők szerint még az éves influenza veszélyességét sem közelíti meg, viszont a vakcina beadásával célzottan az emberi immunrendszer gyengül, aminek természetes feladata lenne a betegségek leküzdése, emellett súlyos mellékhatásai is lehetnek. Ami a járványt igazán félelmetessé teszi, az egyedül a média. Ez a betegség 1976-ban is megjelent már, akkor közvetlenül a védőoltás 25 ember halálát okozta, de többeket az idegrendszeri bénulást okozó mellékhatásai tettek rokkantá.

Összegezve a fentebb leírtakat, saját magunk és gyermekeink egészsége érdekében a legelső dolog amit jelen esetben tehetünk, hogy tartózkodunk az oltástól, amit a tervek szerint Szeptemberben kezdenek országosan terjeszteni.

Helyette segítsük az immunrendszerünk a betegségek legyőzésében, hiszen azért van. Minden orvos megmondja, hogy semmi sem biztosít nagyobb védettséget, mint a D-vitamin, ami immunerősítő. Egyszerűen csak használjuk ki a természet adta lehetőségeket, mert mindent megad amit a mesterséges szerek, és mellékhatások nélkül. D vitamin forrás a tojás és a halmáj-olajok, a máj és a tej is. A fokhagyma is hatékony mind a vírusok, mind a baktériumok ellen, e mellett nem válnak a kórokozók vele szemben rezisztenssé. Sétáljunk minden nap egy órát a friss levegőn a napon, a testmozgás is immunerősítő, ahogy a bőr alatt is termelődik D vitamin napfény hatására. Ha ezekre az apróságokra odafigyelünk, sok betegségtől megóvhatjuk magunkat. Neveljük már kiskoruktól kezdve gyermekeinket is természetes megoldásokra az egészségben is, mert egyrészt a természetes megoldások jó része már most is ingyen áll rendelkezésünkre, másrészt harmóniában élni a természettel amitől sajnos nagyon elszakadtunk már önmagában is egészséges dolog.

Eddig a cikk.

A cikkben foglaltakhoz van még néhány saját megjegyzésem, tapasztalatom.
Egyrészt a tápanyagok vitamin és ásványianyag tartalma, vagyis a valós beltartalmi értéke messze alulmarad az egészség és az immunrendszer hatékony működéséhez szükséges mennyiségnek.

A vitaminok szükséges és elégséges mennyiségének tekintetében hatalmas vita folyik, de az egyértelműen megállapítható, hogy a tápanyagokban bevihető vitamin és ásványianyagmennyiség már a hatvanas években termelt mezőgazdasági termékek esetében sem érte el a szükséges szintet. Azóta pedig egyrészt a táplálékok minőségromlása és a megnövekedett környezeti terhelés következtében a szerezetünkben keletkező hiány csak nagyobb lett.

Szükség van tehát az immunrendszer megerősítésére, és az immunfolyamatok kiegészuítésére, de nem elégséges az "egészséges táplálkozás" (hipermarkettzöldség kizárva - biotermékek termesztése és fogyaztása), szükség van a hiány pótlására, vitaminok táplálékkiegészítők folyamtos bevitelére, állítja Dr. Lenkei Gábor - megjegyzem teljes mértékben egyetértek vele - személyes tapasztalatim igazolják az állításait.

Az immunrendszer megerősítésén túl azonban tehetünk még valamit. Valamit ami rendkívül hatékony és amivel még esetlegesen legyengült immunrendszer mellett is képesek vagyunk megőrizni egészségünket. Az immunrendszer megerősítés természetesen nem hanyagolható el, arra gondot kell fordítani, de megtehetjük, hogy rövidebb hosszann ideig (akár folyamatosan is) megtámogatjuk saját immunrendszerünket egy triválisan egyszerű, a saját konyhánkban előállítható ásványianyag oldattal, az MMS-sel.

Az MMS (Miracle Mineral Supplement) egy rendkívül egyszerű, évtizedek óta ismert és használt vegyület. Ami új benne az alkalmazás módja. Eddig a kórházak, egészségügyi intézmények és még egy halom nagy sterilitási igényű hely tisztántartására használták - mint FERTŐTLENÍTŐ szert. Igen, nem tévedés.
Figyelem NEM a boltban kapható hypo-ról beszélünk, az mérgező erősen maró hatású
Nátrium-HYPO-klorit!!!

Az MMS egyszerű NátrumKloriT (NaClO2), melynek vizes oldata, reakcióba lép a citromcav vizes oldatában levő aszkorbonsavval és a keletkező ClO2, a Clordioxid ion végzi a fertőtlenítő feladatot. Természetesen ezt sem lehet korlátlanul vagy hígítás nélkül fogyasztani, de a megfelelő hígításban nem maró hatású.

A receptúrát és az alkalmazás, módját valamint a hatások leírását megtalálod Jim Humbel honlapjáról letölthető könyvben. (egyenlőre csak angol nyelven - sorry)

Az MMS hatása szervezeten belül egyszerűen csodálatos: elpusztít minden testidegen mikrorganizmust, fertőző hatású fehérjeláncot (vírust), míg a testel harmonikusakat érintetlenül hagyja.

Néhány hatás, amit már többtizezren - talán már több százezren is - örömmel konstatáltak:

Malária: súlyosabb esetekben is azonnali javuló állapot, rövid időn belül teljes tünetmentesség.
Vírusfertőzések, hepatitis (a,b és c), HIV, es egyéb infektív hatások azonnali, vagy rövid időn belüli megszünése.

Ez a szer egy valódi csoda!

Hogy miért nem alkalmazza az orvostudomány? Mert fillérekbe kerül, nem kell hozzá gyógyszergyár, vény, TB támogatás, nincs rajta haszon, viszont a "betegségek" átlag 40-45 %-a esetében azonnali tünetmentességet - sőt valódi egészséget eredményez.

Erre mondhatjuk, hogy a lehetetlent azonnal teljesíti, a csodára néhány napot várni kell ;-)
 

Nem biznisz... Gondolj bele, elveszteni a potenciális vevőkör közel felét rövid idő alatt, az ugye nagy érvágás. Ha én lennék egy akkora biznis mint a gyógyszeripar feje, akkor én is mindent megtennék a territórium fenntartásáért - ÉN viszont soha még csak a közelébe se kerülnék, mert nem vagyok bérgyilkos... és sem önként, kéjjel, sem parancsra nem ölök...

Nem csoda hát, hogy az MMS nem kap támogatás, sőt... támadások érik a hivatásos gyógyszerelőállítók - a betgségipar cápái részéről.

Nekik az az érdekük, hogy egyre több ember váljon - lehetőleg egész életére - kényszerfogyasztójukká, és ezért mindent meg is tesznek. (Pl. Chemtrails, H1N1, GMO étel, beteg(ség)gyártás).

Ne hagyd magad!

Megér az egészséged napi - NAPI - max 30 Ft-ot? Csupán ennyibe kerül az MMS - és kockázatmentes. Tanusíthatom - személyesen próbáltam ki!

Ehhez már csak némi vitaminra van szükséged,
és agyő gyógyszertár, pá gyógyszermaffia...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chili.blog.hu/api/trackback/id/tr101352011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztaforras 2009.09.01. 22:09:50

Az egészségügyben kezdtem. Abban a pillanatban, hogy az elméleti oktatás után kikerültem a gyakorlati életbe, már dobhattam is ki a tankönyveimet. Ez valójában betegségügy.

Egy pszichiátriai otthonban dolgoztam, ahol nyugodtan állíthatom, hogy a haláltáborokra hasonlító körülmények között folyt a "gyógyítás". Csak egy példa, hogy a zuhanyzóban egy szapannal, egy kád vízben, férfi, nő együtt sorakozva tisztálkodott, kötelezően, hetente egyszer. A napi injekciókat egy azaz egy azonos fecskendőből adták be több betegnek is, úgy, hogy tudtak róla, hogy van lehetséges HIV+ a csapatban. Hozzáteszem ezt erről az ápolószemélyzetet tájékoztatni kellene. Ja és mindez napjainkban.

Nagy kérdés számomra, hogy hogyan készültek hazánkban a statisztikák pl. a HIV fertőzöttek számról, amikor még véletlenszerű szűrés sincs. Komoly utánajárás volt HIV tesztet végezetetnem kíváncsiságból.

A mesterségesen kreált fertőző betegségek elenyésző száma melett komoly betegségek szedik áldozataikat nap, mint nap. Ám nem történik semmi! Hát nem érdekes? Ha valóban a mi védelmünk a cél, akkor míért nincs legalább szúrópróba szerű HIV teszt. Vagy miért nem hallunk arról. hogy az iskoláskorúak közt a hepatitis szedi áldozatait a meggondolatlan, védekezés mentes szexuális élet miatt. Csak meg kell nézni egy város költségvetését, ahol pl. HAVI közel 1-2 millió Ft-al támogatják a helyi sportklubot, vagy népdalkört és ÉVI 30 ezer Ft-ot szánnak a szexuális felvilágosításra az iskolákban.

A strucc módszer nem segít, ha a saját gyermekeink életéről van szó!

Csak az a kérdés Te mit teszel ma, hogy mindez megváltozzon és eljusson az információ a gyermekeinkhez? Én tudom és teszem a dolgom.

2Ly

joeyl 2009.10.01. 19:59:23

Sziasztok! A Nátriunklorittal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Gyógyszertári beszerzés jó??

dimenziók 2010.02.13. 19:15:17

Sziasztok jé&jé!
Fogalmam sincs,hogy eljut-e hozzátok ez az üzenet,hiszen,már 2010 van...
Régebben elmentettem az oldalt.Tetszettek a cikkek,komentek.Néha vissza is jártam.
Egyszer találtam egy érdekességet az MMS-t.Róla szeretnék többet tudni!Letöltöttem az angolnyelvű infót,de nem tudok angolul,és itt el is akadtam.Kérném a segítségeteket !
Előre is köszi:Eta
Próbáltam levelet írni az entroport@gmail.com-ra,de visszajött.

nyuggerblogger 2010.05.02. 16:07:06

Eme blog szerzője, drága Vári Józsi barátom 2009. szeptember 30-án visszatért oda, ahonnan mindannyian származunk. A Teremtőhöz. Ezért nem működik már az e-mail címe és ezért marad ez a blog változatlan formában már több, mint fél éve.

Hiányzol Jéé. Akárhol is vagy, még mindig sokat gondolunk Rád!
süti beállítások módosítása