Jéé 2009.07.02. 09:25

Gyilkos égbolt...

HA nem lennél állandóan melankólikus, stresszes, és ennek következtében nem hajtanád állandóan la a fejed, akkor már feltűnt volna - szándékosan és folyamatosan mérgezik a környezetet - a levegőbe permetezett mérgekkel.

Nézz fel az égre! Emeld fel a fejed és lásd AZT, amit láthatsz!

 

A fejed felett időről időre MÉRGEKET (természetidegen vegyi anyagokat) permeteznek a levegőbe ismeretlen megbízók által fizetett polgári és nem polgári repülőgépek.
A dolog már évek óa tart! Talán már több mint tíz éve!

Bizonyítékot akarsz! Akkor nyisd ki a szemed és LÁSS!

Ha felnézel az égre, az esetek egy jelentős részében NEM kondenzcsíkok díszítik az eget, hanem ugynevezett chemtrails vonalak. A chemtrails elnevezés a contrail = kondenznyom szóbol származik, és azt jelenti chem (vagyis KÉMIAI) + trails (nyomok) = kémiai nyomok!
 

 

Eddig a következőket sikerült megtudnom:

A megbízó: Ismeretlen. Vannak persze utalások arra, hogy a megbízó az USA kormánya, de ezekre semmi bizonyíték, azon túlmenően persze lehetséges, hogy a tényleges megbízást, valamelyik amerikai kormányhivatal adja és a "szolgáltatásért" is ez a hivatal fizet a polgári repülő társaságoknak (mellesleg jegyzem meg, hogy nincs nagy döntési szabadságuk abban, hogy elfogadják-e a megbízást vagy sem), de ez még nem jelenti azt, hogy ez tényleg a kormány által közvetlenül elindított és finanszírozott tevékenység.

A kibocsátott anyag:

Bárium és alumínium vegyületek, enyhén sugárzó anyagok, és organikus biopolimerek.

A feltételezhető cél:

Itt fontos a feltételezhető jelző. Míg felnézve a égre fizikailag érzékelhető, látható chemtrails nyomokat figyelhetünk meg - az egy tény, ez látható, amikor a kipermetezett anyagokról beszélünk akkor vizminták összetételében a megnövekedett (indokolatlanul magas) összetevőkről beszélünk, de amikor a célról, vagy a megbízóról, akkor csak feltételezéseink lehetnek.
A feltételezett cél tehát a következő: (hivatkozással - nem vagyok rá büszke - Teller Ede néhány mondatára) "biztosítani a katonai célú kommunikációt abban az esetben is, ha a szokásos kommunikációs eszközök nem működnek, a levegőbe juttatott elektrolítikus anyagok által létrehozott csatornákon..." (az idézet nem szószerinti)
Másik feltételezett cél a HAARP program illetve annak biztosítása, hogy a HAARP által keltett hatás egyrészt létrejöjjön, másrészt, hogy ez a hatás a földön bárhol elérhető legyen.
Mindkét esetben ugyanarra van szükség: fokozottan vezető tulajdonságú légrétegre.
Van illetve lehet egy harmadik feltételezhető cél is, ami nem más mint a tömeges egészségbefolyásolás - no nem pozitív értelemben - ugyanis a barium az élő szervezetekre - főként a melegvérűekre, azon belül az emlősökre - izomgyengítő, szívizom elégtelenséget okozó hatással van.
A környezeti felmelegedés elsődleges oka NEM a fokozódó CO2 kibocsátás üvegházi hatása, hanem az alumínium vegyületek jelenlétével keletkező hőtükörréteg, amely megakadályozza az éjszakai hőkiáramlást - ezek a permetezések ugyanis - saját megfigyelésem és mások adatai szerint is - túlnyomórészt éjszaka történnek.
Szintén megfigyelés, hogy az időjárási változások igen markánsak hazánkban, és ezek az anomáliák erősen köthetők a chemtrails (HAARP) tevékenységhez.

Szóval: van itt néhány nagyon szennyes titok, van itt néhány nagyon elhallgatott vagy "megmagyarázott" tény, de nincsenek valódi válaszok, és nincsenek eszközeink arra, hogy megtudjuk a valóságot, arra, pedig, hogy bármi módon megváltoztassuk még annál is kevesebb. VAGY MÉGSEM!

Biztos van megoldás, biztos van lehetőség arra, hogy tisztán lássunk és döntéseket hozhassunk az adatok alapján a megteendő lépésekről, sőt arra is van mód, hogy ezeket a döntéseket keresztül vigyük, és végre kezünkbe vegyük, VISSZAVEGYÜK az életünk fölötti irányítást...

Szükséges ez? - kérdezhetnéd. Nos elengedhetetlenül és haladéktalanul szükséges.

Gondold végig! Ha az amerikai hadsereg, vagy az, aki a hadsereget és az USA kormányát irányítja arra készül, hogy megszűnnek a kommunikációs vonalak (rádiókommunikáció, mobiltelefonálás, internet - hogy csak a három legnagyobbat említsem), de ezek megszűnése vagy zavara esetén is fenn akarja tartanani a katonai célú adatforgalmazást, akkor valószínűleg arra készül, hogy ezt a helyzetet maga hozza létre!
Ha ezt a tevékenységét a saját felségterületén kívülre is kiterjeszti, akkor arra készül, hogy globális konfliktust hozzon létre, mégpedig úgy, hogy azonnal elvágja a tömegkommunikációs csatornákat és megakadályozza a gyors információáramlás, bizonytalanságot zavarodottságot és félelmet keltve ezzel az "ellenségben".
Ez startégiai alaptétel a hadászatban.
Ez pedig egy globális háború előjele (is lehet)...
...És az "ELLENSÉG" ebben az esetben 6 milliárd EMBER! (és ebben TE is benne vagy!!!)

További fontos következtetés, hogy a helyi kormányoknak minimum a szemük becsukásával (ennél azonban bizonyosan többről van szó) együtt kell működniük ebben a disznóságban.

Egy állam légterébe ugyanis csak a helyi hatóságok - esetenként csak formális - engedélyével léphet be bármilyen légi jármű.
A chemtrails tevékenységnek csak egy részét bonyolítják polgári gépek és azok (de legalább a permetezést végzők, illetve maga permetezés) is kitilthatók lennének a légtérből, ha ezt a helyi hatóságok akarnák, a másik részét katonai, vagy legalábbis "nem civil" gépekkel végzik (felségjel nélküli, általában fehér színű nagy repülőgépek) amelyek egyedi belépési engedélyért kell hogy folyamodjanak...
A kérdés, hogy ki ad erre engedéylt pl. hazánkban és ki utasítja rá, hogy kiadja ezeket az engedélyeket...?

Sok megválaszolatlan kérdés, sok kétség, és sok tennivaló...

Te akarsz valamit tenni? Hajlandó lennél mondjuk részt venni a dokumentációban, vagy ötleteid vannak arra, hogy hogyan vessünk ennek véget? Keress meg, van nekem is pár tippem...

Én kb. egy éve értesültem erről a szemétségről, azóta figyelem és időnként fotózom a dolgot. Azóta gyűjtök adatokat és keresek válaszokat... A fent leírtak csak ezek tömör kivonatai...

A cikkbe beillesztett fotókat magam készítettem Magyarországon 2009 - ben!
Persze nem csak ennyi van. Ezeket egy részét itt tudod megnézni!
A YouTube-on sokezer ilyen témájú klippet találsz, csak annyit írj a keresőbe: chemtrails !

Néhányat kiemeltem számodra:

Összetevők és hatásaik! Helyi mérések - USA!
Clover Leaf Project 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész
Egy permetező gép... Egy bőrgyogyász nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://chili.blog.hu/api/trackback/id/tr661221543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása